Tuesday 23 December 2008

Info General

El darrer dia de classe van corregir prou estudiants. Vam proposar quedar els divendres després de Reis per treballar junts a la Uni tots aquells i aquelles que us vingui de gust. No tindrem aules reservades però podem ocupar sales d'estudis.

Teóricament no hi haurà més correccions oficials per als que no entreguem al Febrer. Us recordem que l'entrega serà el 6 de Febrer per als que necessiteu els crèdits de l'optativa i el 13 per la resta. Totes dues entregues es realitzaran a la secretaria del Departament, al 5è pis (porta junt a l'ascensor, demaneu per la Luz).

Vaig preguntar a Secretaria com haviem de fer per la matrícula d' 'Assistència tècnica al PFC' i el procediment és mitjançant una instància d'ampliació de matrícula al GENER, crec que del 9 al 16. Me n'asseguraré i us ho confirmo. La instància es podrà fer via e-secretaria desde quassevol connexió a Internet (o en directe!).

Us convido a deixar comentaris a aquest post amb suggerències pel Nadal.
Pel proper semestre miraré de buscar una nova plataforma que permeti comentaris externs, que no calgui que tingueu blogs per a poder comentar. Al Febrer estarà llest.

Per cert! BONES FESTES I BON ANY A TOTHOM!

1 comment:

MiguelÁngel said...

Sugerencias navideñas!

_Llibre_
Steven Johnson. Sistemas emergentes o qué tienen en común hormigas, neuronas, ciudades y software.

_Música_
http://www.cabosanroque.com

_Pel·li_
Lo siento, he pecado, pero la he conseguido y la veré: Blade Runner

_Expo_
A LA CIUTAT XINESA. Mirades sobre les transformacions d'un imperi
http://www.cccb.org/ca/exposicio?idg=16456

_Instal·lació_
SANAA en el Pabellón Alemán
http://www.miesbcn.com/es/act2008/SAANA.html